Neodeslání výsledku – DC Sací komando západ

  • Post author:
  • Post category:Aktuality

Týmu DC Sací komando západ (3.liga) byla udělena sankce ve výši 50 Kč za neodeslání výsledku v řádném termínu stanoveném ÚŠL.


Povinnosti týmu po odehrání utkání – odeslání výsledku

  1. Domácí tým musí zapsat výsledek okamžitě po odehrání utkání do aplikace pro zadávání výsledků, nejpozději do 10:00 hodin  následujícího dne, tedy:
    (Zápas ve čtvrtek: výsledek je třeba  zapsat do pátku 10:00 hod. Zápas v úterý: výsledek je třeba  zapsat do středy 10.00 hod. Stejný časový limit platí pro veškeré zápasy, bez ohledu na to, jaký den se hrají.)
  2. Pokud nebude výsledek zapsaný v aplikaci ve stanoveném termínu, bude domácí tým postižen sankcí za neodeslání výsledku.
  3. Domácí tým je povinen zapsat výsledek i v případě, že nestihne výsledek zapsat dle pravidla uvedeného výše, a to do 54 hodin od zahájení utkání, tedy:
    (Zápas ve čtvrtek: výsledek je možno zapsat do soboty 24:00 hod. Zápas v úterý: výsledek je možno zapsat do čtvrtka 24:00 hod. Stejný časový limit platí pro veškeré zápasy, bez ohledu na to, jaký den se hrají.)
  4. Nebude-li výsledek utkání nahlášen ani ve výše uvedených termínech bude zápas  automaticky    kontumován ve prospěch hostů  = 0:14 na body,  0:28 na legy (při vítězství hostů dojde pouze k úpravě stavu bodů a legů, bez ohledu na to, že v daném zápase zvítězili jiným poměrem). V tomto případě se finanční sankce za kontumaci neuděluje.
  5. Domácí tým má možnost upravit nebo opravit výsledek ve lhůtě pro zapsání.
  6. V případě, že naleznete chybně zapsaný výsledek, kontaktujte administrátora na e-mailu vysledky@usteckaliga.cz.
  7. Žádost musí obsahovat:

Předmět – oprava výsledku, liga, kolo, který zápas, správný výsledek, jméno nahlašujícího.