Informace k Došipné 2019/2020

  • Post author:
  • Post category:Aktuality

Vážení spoluhráči,

od samotného vyhlášení nouzového stavu se výbor ÚŠL nemohl fyzicky sejít tak jak činil do doby vyhlášení nouzového stavu. Vláda ČR vydala restriktivní opatření, které musíme všichni dodržovat, a proto byl nucen výbor ÚSL zvolit pro komunikaci tzv. on-line prostor kde se pravidelně schází formou konferencí a diskutuje o dalších nejvhodnějších postupech pro ÚŠL.

Pracujeme však jen s informacemi, které jsou vládou prezentovány veřejnosti v médiích. Žádný jiný zdroj k dispozici předsednictvo nemá. Nikdo z výboru ÚŠL není v současné době schopen říci, kdy a jakým směrem se bude situace dále vyvíjet. Jediné co v současné době může výbor ÚŠL prohlásit zodpovědně je, že díky omezujícím nařízením vlády ČR je nemožné uskutečnit v plánovaném termínu 23.května 2020 došipnou 2019/2020.

Všichni členové výboru ÚŠL bedlivě sledují stav ohledně omezení díky koronaviru a jakmile bude jasné, kdy a jak bude možné řešit nastalé komplikace ohledně ukončení sezony 2019/2020 a zahájení sezony 2020/2021 budeme vás okamžitě informovat.

Děkujeme za pochopení